Kwadron Inx Enriched Black 120ml

3,000.00RSD

Kwadron pravi revoluciju u igri!
Sve će se promeniti uvođenjem najnovije i najnaprednije KWADRON INKS™ boje. Koristeći inovativnu tehnologiju SONIC DIFFUSION PIGMENTS™, napravili smo izuzetno duboku i intenzivnu crnu boju. Ne postoji ništa što se može porediti sa bogatstvom crne u revolucionarnom KWADRON INKS™.

Naš proizvod je, bez sumnje, najcrnje mastilo za tetoviranje na tržištu, napravljeno od najkvalitetnijih sastojaka. Njegova formula obezbeđuje preciznu primenu bez napora. Probajte i brzo ćete postići duboku, ujednačenu boju koju vaši klijenti očekuju!

Posle hiljada sati istraživanja i razvoja u našoj laboratoriji, stvorili smo najnaprednije mastilo koje je svet tetovaža ikada video. Sa KWADRON INKS™, sve što kreirate poprimiće novu dimenziju. Postavlja nove standarde u kvalitetu, zasićenosti i intenzitetu, pružajući vam alat koji podiže vaš rad na tetoviranju na veće visine.

Tetovaže napravljene pomoću KWADRON INKS™ zadržavaju svoj intenzitet, sa neverovatno zasićenim nijansama koje svaki dizajn čine upečatljivijim. To je izbor profesionalaca koji ne zahtevaju ništa osim najvišeg kvaliteta.

Njegova raznovrsna formula čini ga savršenim za punjenje, oblaganje i senčenje. Ponosno proizvedeno u Poljskoj sa najkvalitetnijim sastojcima.

Usklađenost sa REACH-om.

Availability: Nema na zalihama Kategorija:

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kwadron Inx Enriched Black 120ml“