fbpx

Inked Planet tim

Shone

Nenad  (CFO)

Osnivač  Be Beauty studia i Inked Planet preduzeća za prodaju tattoo opreme i materijala. Od 1999. god. radi na poslovima planiranja i analitike finansija kao i ulaganja i investicija.

sanda

Sanda  (CMO)

Koosnivač Be Beauty studija i Inked Planet preduzeća. Od 1999. god. radi na poslovima marketinga, praćenja i ispitivanja tržista. Takođe je i PR menadžer zadužen za javnu komunikaciju putem web-a i socijalnih mreža.

ana

Ana

Zaposlena kao medicinar na poziciji master pirsera u Be Beauty studiju od 2009. god. Radi kao edukator na obukama za pirsing i svoja znanja prenosi na nove mlade pirsere. Povećanjem obima posla u kolektivu ističe se i radnim sposobnostima na mestu prodaje i ubrzo postaje menadžer veleprodaje u Inked Planet preduzeću.

vanja

Vanja

Počela sa radom u Be Beauty timu početkom 2012. god.  Zaposlena na poziciji pirser-prodavac u maloprodaji nakita i pirsing studiu. Velika ljubav prema nakitu dovela ju je na poziciju menadžera maloprodaje odgovornog za izbor nakita i praćenje novih trendova na trzistu.

nikola

Nikola

Tattoo artist – afinitete i talenat ka crtanju gaji od malih nogu. Olovkom kao najmoćnijim oružjem osvaja nagrade na nekoliko umetničkih takmičenja i to ga inspirise u daljem radu i životu. Uz crtanje portreta u grafitu, olovku  menja novim rekvizitom – tattoo mašinicom. Pronalazi se u realizmu na koži u black and grey i color tehnikama. Član Be Beauty tima od 2016. god sa kojim danas deli iste strasti.

sanja

Sanja

Master primenjene umetnosti i dizajna. Kao tattoo artist deo je tima Be Beauty studija  od februara 2016 godine. Prema afinitetima specijalizuje se u pravcu Full Color tetovaža. Osim toga veliki je ljubitelj Comic tattoo motiva i ilustracije. Takođe je i edukator za tehnike trajne šminke koja spada u domen njenog posla.

marina

Marina

Je deo Be Beauty studija od 2016 godine. Crtanje i slikanje su oduvek bili deo njenog života ali se u njima pronašla tek kada je uzela mašinicu u ruke. Tetovažu ne doživljava kao posao već kao veliku ljubav. Kao tattoo artist svoju specijalnost pronalazi u line work i dot work radovi.